2009-04-03 11:24:48• hírek • Szatmar.ro

Kirúgatnák az edzőjüket

A Pandurii játékosai aláírást gyűjtöttek az edző távozásáért, de nem bontottak szerződést.

A Pandurii Targu Jiu csapatával viszonylag ritkán foglalkozik a hazai sportsajtó, ezért a klub alkalmazottai, úgy tűnik, időről időre magukra kívánják vonni a figyelmet. Az ősszel azzal kerültek a figyelem kereszttűzébe, hogy egyik játékosuk autómosót kapott fizetéskiegészítőként, most pedig a futballisták éltek demokratikus jogukkal és petíciót írtak alá... az edző távozásáért.

Pontosabban, 19 játékosból 17-en látták el kézjegyükkel a papírt, míg hárman szerződést is bontottak a klubbal. Ám a többiek nem. „Csalódtam a többiekben, mert ők visszakoztak. Tizenkilencen indultunk el az úton és csak én jártam pórul. Pedig én ülhettem volna a valagomon, csapatkapitány voltam, játszottam, nem volt semmi gondom", mondta Alin Rus. Rajta kívül aztán Sergiu Mandrean és Valentin Simion szakította meg az együttműködését a klubbal.

 

Sorin Cartu, a vasszigoráról ismert edző az üggyel kapcsolatban csapatát egy hajóhoz hasonlította, mely léket kapott. „Vizet kaptunk és kapunk is a folytatásban. Nem nyúlok a lékhez, nem szűkítem és nem is tágítom, hátha így is beérünk a kikötőbe", fogalmazott plasztikusan az egykori kitűnő játékos.

A Pandurii csapata az idén is a bennmaradásért küzd, jelenleg ugyanannyi pontja van, mint a legjobb kiesőnek. A tavaszi négy fordulóban mindössze egy pontot szerzett az együttest, gólt pedig utoljára a 16. fordulóban, november 21.-én lőtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: